Poletite kot ptica v vetrovniku AERODIUM Logatec

za otroke

Se še spomnite svojih otroških sanj, da bi leteli kot ptica? To je sedaj resnično mogoče doživeti v vetrovniku AERODIUM Logatec!

Zračni tok v vetrovniku je tako močan, da lahko preprosto ležete nanj in na njem letite. S spreminjanjem položaja telesa boste zaradi delovanja aerodinamičnih zakonitosti v zračnem toku lahko izvedli različne letalne prvine in ob tem doživeli občutek popolne svobode in neizmerno zadovoljstvo.

Letenje v vetrovniku je varno, predhodne izkušnje niso potrebne. V vetrovniku bo z vami ves čas inštruktor, ki bo poskrbel, da boste sproščeno leteli na zračnem toku. Skupaj bosta lahko poletela do višine devet metrov nad tlemi!

Za letenje v vetrovniku ni potrebno biti izkušen športnik, pomembno je le, da si to želite. Vse, kar je potrebno, je, da nas obiščete. Za vso opremo poskrbimo mi.

Letenje v vetrovniku AERODIUM Logatec je edinstveno doživetje zabave, primerno za vsakogar, ki išče nekaj novega, izvirnega in drugačnega. Je nepozabna avantura primerna tako za otroke in družine, kot za organizirane skupine in podjetja, saj zaradi edinstvene izkušnje povezuje in navdušuje.

 

AERODIUM Logatec

Obrtna cona Logatec 10d, 1370 Logatec

T: +386 (0) 599 43 100

E: info@aerodium.si

I: www.aerodium.si

FB: Aerodium Slovenija

IG: Aerodium Slovenija

Gostišča in prenočišča na poti

Aktivnosti ob potiUživajte v aktivnostih, ki sledijo poti korak za korakom

Ni zadetkov