Namestitve

Apartmaji Janković ***

Delovni čas

Check in: 15:00-22:00
Check out: do 10:00

Ponudba

Soba z enojnima posteljama in lastno kopalnico (2 osebi)
Triposteljna soba z lastno kopalnico (3 osebe)
Apartma s spalnico (3x enojna postelja + 2x kavč) – 7 oseb
Apartma s spalnico (2x enojna postelja + 4 pomožna ležišča) – 6 oseb

Tip nastanitve:
nočitev z zajtrkom (kontinentalnim).

Apartmaji Janković nudijo brezplačni wi-fi. Vse sobe imajo klimo, TV z ravnim zaslonom s kabelskimi programi ter svojo kopalnico. Sobe so opremljene s pisalnimi mizami. Nekatere sobe imajo kuhinjo z mikrovalovno pečico.

Opis

Nastanitev Apartmaji Janković se nahaja 2km od središča Logatca, ponuja brezplačen brezžični internet in sodobno opremljene sobe s kabelsko TV z ravnim zaslonom. Vse sobe vključujejo mizo, mini bar, lastno kopalnico s prho ter sušilec za lase. Vsi apartmaji vključujejo manjšo kuhinjo opremljeno z vsemi elementi in mini bar. V ceno nastanitve so vključene posteljnina in brisačei. Sobe vključujejo grelnik za vodo, Vse sobe v nastanitvi imajo klimatsko napravo.

Vsako jutro je gostom za doplačilo na voljo kontinentalni zajtrk.

Mesto Ljubljana je od nastanitve Apartmaji Janković oddaljeno 28 km, mesto Bohinj pa je 43 km stran od nastanitve. Najbližje letališče (Letališče Jožeta Pučnika – Ljubljana) je 50 km od nastanitve Apartmaji Janković.

Dodatno
Nastanitev se nahaja v zgradb, v kateri imajo gostje na voljo bar s prigrizki, vulkanizersko delavnico, bencinsko črpalko, brezplačno parkirišče in samopostrežno avtopralnico.