Namestitve

Počitniška hiša Forest Peace

Ponudba

2 spalnici z zakonsko posteljo (2×2 osebi) in enojna postelja (1 oseba)

Nastanitev:
Nastanitev Forest Peace se nahaja v naravnem okolju v naselju Lavrovec. Ta počitniška hišica z dvema spalnicama ponuja teraso in popolnoma opremljeno kuhinjo. V nastanitvi lahko uporabljate opremo za peko na žaru in se sprostite na terasi za sončenje, v neposredni okolici pa uživate v kolesarjenju in pohodništvu.

Opis

Počitniška hiša, velika cca 90m2, obdana z gozdom, odlična za ljubitelje narave. v bližini vrha hriba, imenovanega Lavrovec (889m nadmorske višine), približno 19 km oddaljena od Logatca.

Ima čudovit razgled, od Ljubljanske kotline do Julijskih Alp in Triglava. Je tudi odlično izhodišče za pohodništvo in kolesarjenje.

Hiša ima popolnoma opremljeno kuhinjo, 3 spalnice, kopalnico, dnevno sobo (TV v dnevni sobi ima Netflix HD + osnovne kanale), manjšo kuhinjo in balkon. Zunaj sta dve terasi, na vrtu žar za pripravo hrane na prostem in v bližnjem gozdu viseča mreža za sproščanje.

35 km stran od Ljubljane. Najbližje trgovine so v Žireh, 10km stran. 5km stran od restavracije Grič z eno Michelinovo zvezdo.

Primerno za vse popotnike, ki želijo mirno bivanje med raziskovanjem Slovenije.

Rezervacija je za celotno hišo, ni skupne rabe z drugimi gosti ali lastnikom.

Dodatno:
Nastanitev leži v gozdu, 500 m pod razgledno točko Lavrovec. Primerno za pohodništvo in kolesarjenje, v bližini (3km) je mogoče najeti 3 električna kolesa.

Parkirišče:
Ob namestitvi