Namestitve

Speleo Camp Laze

Ponudba

Nastanitvene zmogljivosti: kamp, apartma, bungalov, glamping.

Apartma za 4 osebe je popolnoma opremljen, vključuje kabelsko TV z ravnim zaslonom. Kuhinja nudi pomivalni stroj, mikrovalovno pečico, hladilnik in grelnik za vodo.

Kamp ima kapaciteto do 50 šotorov z vso potrebno opremo, vključno s kočo s prostorom za druženje ob večerih ali v deževnih dneh, prostorom za žar, kaminom in igriščem.

Glamping ponuja 4 enote za 2 osebi, skupno stranišče in tuš, zunanje mize in stole.

Bungalov za skupine.

Opis

Če bi radi preživeli čas v naravi in uživali v aktivnostih na prostem, kot so jamarjenje, raziskovanje kraških pojavov, kolesarjenje, pohodništvo, ribolov in vožnja s kanuji v bližnji reki ali v jezeru, ko je polje poplavljeno, potem je to idealen kraj za vas.

Posebnost kampa je njegova zasebnost in mirna okolica, ki je primerna za skupine ali družine. Ponuja široko paleto prav posebnih izkušenj. Imeli boste prostor za sprostitev na prostem, uživanje ob tabornem ognju ali žaru.

Sprostite se, uživajte na svežem zraku in zeleni naravi.

Dodatno
Nastanitev ponuja brezplačen wi-fi. Parkirate lahko na zasebnem parkirišču. V sklopu nastanitve je na voljo vrt s predelom za peko na žaru in ognjiščem, kočo s sobo za druženje, shrambo, v bližini pa se lahko podate na pohodništvo.